Dr.Brown's trening čaše sa mekanim jezičkom

Trening čase služe kao prelazna faza između bebi flašice i čaše. Zato su i opremljene mekanim silikonskim jezičkom koji podseća na cuclu sa flašice za bebe. Imaju i poklopac koji štiti jezičak na koji beba pije od prljanja. Svaka trening časa ima u sebi ventil protiv prosipanja, tako da tecnost iz nje neće cureti sve dok beba ne počne da pije. Postoje dve veličine trening časa – manja od 180ml i veća od 270ml. Ima ih u roze i plavoj boji.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

 

Dr.Brown's trening čaše sa slamčicom

Možete ih naći u roze i plavoj boji u veličini od 300ml. Sve imaju poklopac koji štiti slamčicu od prljanja. Idealna su za putovanja, jer imaju ventil protiv prosipanja, tako da tečnost iz njih neće cureti čak i ako je okrenete naopako. Mogu se prati u mašini za sudove na gornjoj polici mašine.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

 

 

Dr.Brown's šolje 360 stepeni

Ove šolje omogucavaju vašoj bebi da pije iz raznih uglova, kao kada pije iz prave čase. Imaju ventil protiv prosipanja, tako da se vaša beba neće isprljati dok pije iz nje. Ima ih u roze i plavoj boji i u svaku može da stane 300ml tečnosti. Na sadrše bisfenol (BPA free) i mogu se prati u mašini za sudove.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Beograd, Čukarica, Dostojevskog 17
(011) 305 77 66
info@lenababygroup.rs