Porudžbina putem sajta je moguća za sve proizvode na sajtu klikom na dugme „DODAJ U KORPU“. 

Nakon zaključenja porudžbine, na email adresu koju je Kupac ostavio kao kontakt, biće prosleđena potvrda da je porudžbina primljena od strane LENA BABY GROUP DOO. Ukoliko Kupac ne dobije ovakvu potvrdu, potrebno je proveriti ispravnost e-mail adrese koju je ostavio kao kontakt ili da prijavu problema pošalje na e-mail adresu koja se nalazi na web stranici u sekciji KONTAKT.

LENA BABY GROUP DOO zadržava pravo da u slučaju da postoji izvesna nejasnoća u podacima koje je Kupac ostavio izvrši proveru podataka koje je Kupac naveo prilikom kreiranja porudžbine u cilju validacije istih i da kontaktira Kupca email-om ili telefonskim putem radi ispravljanja istih.

Prodavac takođe zadržava pravo da ukoliko nije u mogućnosti da isporuči sve naručene proizvode, isporuči raspoložive od izabranih proizvoda. Kupac će biti obavešten email-om (ili telefonom) sa naznakom isporuke preostalih proizvoda od strane Prodavca.

LENA BABY GROUP DOO zadržava pravo otkazivanja porudžbine usled tehničkih i drugih razloga o čemu će Kupac biti obavešten putem email-a koji je naveo prilikom porudžbine ili telefonom.

Po prijemu porudžbine i obavljenoj validaciji podataka o Kupcu ili porudžbini, Prodavac pristupa obradi porudžbine, koja se završava potvrdom od strane Pordavca da je u mogućnosti da porudžbinu realizuje.

Prodavac pakuje robu za Kupca pod kontrolisanim uslovima, svaka pošiljka i njen sadržaj se beleži i time potvrđuje da je roba iz magacina otišla ispravno spakovana i u neoštećenom stanju.

LENA BABY GROUP DOO online prodavnica omogućava plaćanje artikala iz svoje ponude pouzećem, s tim da je Kupac u bavezi da paket koji mu je dostavljen plati kuriru na pri preuzimanju. Takođe, Kupac je u obavezi da kuriru plati i iznos troškova isporuke. Isporuka je besplatna za sve porudžbine preko 2.000 dinara.

 

Beograd, Čukarica, Dostojevskog 17
(011) 305 77 66
info@lenababygroup.rs